Een inloopkast, tv-meubel of draaideurkast op maat! Speciaal voor jou!

Draaideurkast op maat

Ben jij op zoek naar een inloopkast, tv-meubel of draaideurkast helemaal op maat gemaakt voor jou? Dan ben jij hier helemaal aan het juiste adres. Hier maken we een inloopkast helemaal naar de maten van jouw ruimte! Ook maken we een tv-meubel dat volledig aansluit op de maten van jouw woonkamer of televisie. Ben jij op zoek naar een draaideurkast op maat? Dan maken wij die met liefde voor je!

Een inloopkast op maat!

Iedereen droomt weleens van een inloopkast. De schoenen links, broeken keurig opgevouwen aan de rechterkant en dan recht voor je neus al die mooie shirts en hemden!

Vervolgens kijk je in je huis en merk je dat daar helemaal niet genoeg ruimte voor zou zijn! Daar gaat je droom. Geen inloopkast! Echter is de hoop zeker niet opgegeven! Er zijn heel veel mogelijkheden op dit gebied, om deze kast helemaal aan te passen op de mogelijkheden van je huis! Heb jij een zolder met schuin dak waar je maar geen kast in kunt plakken? Dan kan het hierbij opgelost worden! Wij meten jouw zolder op en leveren een inloopkast op maat. Hierbij kun je kiezen uit allerlei modellen en kleuren die goed aansluiten bij jouw wensen.

Een tv-meubel op maat

Ben jij op zoek naar een tv-meubel dat gewoon goed aansluit bij jouw huis en waar dan ook de tv nog in past? Dat kan een hele opgave zijn, vooral als je op het gebied van ruimte een meubel moet kopen. Soms wil je zo’n kast gewoon in een hoek kunnen zetten, maar zijn alle mogelijke meubels rechtvormig. Dan kun je dus geen tv-meubel op maat vinden. In dat geval kies je voor ons, want wij maken wel een tv-meubel op maat voor jou. In de vorm die jij wilt, in de maten die jij nodig hebt en in de kleur die het beste past bij jouw interieur!

Draaideurkast op maat voor jou!

Soms heb je een draaideurkast nodig die precies tussen de deur en het raam past. Of een draaideurkast op maat die precies tussen het aquarium en de eettafel kan! Vaak is het dan moeilijk om een geschikte kast te vinden. Er zijn zo veel mogelijkheden, maar vaak maar weinig verschillende afmetingen. Hier kun je een draaideurkast op maat laten maken, die helemaal aansluit op jouw wensen en jouw benodigdheden. Dat is handig voor jou en goed voor de lokale timmerman!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *